Avís legal

El Fòrum de l'Origen Valencià dels Escacs, a través de la web http://www.origenvalencianodelajedrez.com/ facilita informació d'interés general i en particular sobre un fet científicament provat: el naixement dels escacs tal com es coneix hui en dia i la seua difusió a la resta del món va tindre lloc a València en el segle XV.

Este fòrum realitza tots els esforços necessaris per a evitar errors i, si és el cas, corregir-los o actualitzar-los com més prompte millor.

El fòrum no es responsabilitza de l'accés o ús dels continguts, així com dels accessos i continguts que apareguen en els enllaços a altres dominis que s'inclouen en origenvalencianodelajedrez.com

La utilització no autoritzada expressament de la informació continguda en el domini, així com els perjuís que pogueren ocasionar-se en els drets de propietat intel·lectual, podrà originar l'exercici de les accions que legalment siguen procedents.

Llegat Valencià | Suport internacional | Multimèdia i llibres |
Warning: Missing argument 3 for muestra_submenu_pie(), called in /var/www/vhosts/origenvalencianodelajedrez.com/httpdocs/includes/pie.php on line 2 and defined in /var/www/vhosts/origenvalencianodelajedrez.com/httpdocs/libreria/funciones.php on line 2
Premi von der Lasa | Blog | Agraïments